ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Sophos βρίσκεται μεταξύ των προμηθευτών με τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις στον νέο Οδηγό Αγοράς της Gartner

Η Sophos έχει ήδη αναγνωριστεί από την Gartner ως ηγέτης σε επτά συνεχόμενα Magic Quadrant για την Προστασία των Δεδομένων σε Φορητές Συσκευές (2009-2015).

Τώρα, στην εταιρεία είναι υπερήφανοι που ανακοινώνουν ότι βρίσκονται μεταξύ των προμηθευτών με τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις στον Market Guide for Information Centric Endpoint και Mobile Protection της Gartner του 2018 για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Ο οδηγός αντικαθιστά το Magic Quadrant της Gartner για την Προστασία των Δεδομένων σε Φορητές Συσκευές. Στην Sophos πιστεύουν ότι ο νέος οδηγός θα συνεισφέρει στην διασφάλιση της προστασία των δεδομένων  σε ένα κόσμο που έχει γίνει… απείρως φορητός – αποτελώντας μία ιδιαίτερα μεγάλη πρόκληση για τους σημερινούς επαγγελματίες στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.

Η Gartner περιγράφει οκτώ μεθόδους προστασίας για την αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων. Σύμφωνα με την Gartner, “οι εταιρείες υποφέρουν από κενά στην information-centric προστασία τους με τους προμηθευτές να έχουν αρχίσει σιγά, σιγά να καλύπτουν αυτά τα κενά προκειμένου να παραμείνουν ανταγωνιστικοί υιοθετώντας όσο το δυνατόν περισσότερες από τις οκτώ μεθόδους προστασίας που περιγράφονται”.

Η Sophos παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση και για τις οκτώ information-centric μεθόδους προστασίας endpoint, με ισχυρή ενορχήστρωση σε πολλαπλά επίπεδα ασφαλείας που συνεπικουρείται από Συγχρονισμένη Ασφάλεια.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτές τις οκτώ μεθόδους στον πρόσφατο οδηγό αγοράς.