ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Sophos. Το Intercept X λαμβάνει βαθμολογία 100% σε δοκιμή της SE Labs

H Sophos ανακοίνωσε το Intercept X έλαβε συνολική βαθμολογία 100% (total accuracy rating) για την προστασία που προσφέρει σε επιχειρήσεις, μικρομεσαίες εταιρείες και απλούς καταναλωτές στις πρόσφατες δοκιμές της ανεξάρτητης εταιρείας SE Labs.

Είτε προστατεύετε τους υπαλλήλους σας στο εργασιακό περιβάλλον, είτε τους δικούς σας και τις οικογένειές σας στο σπίτι, η προστασία που προσφέρει η τεχνολογία Intercept X είναι εξαιρετική.

Η καλύτερη προστασία τερματικών συσκευών στον κόσμο

Το Intercept X είναι η ισχυρότερη ασφάλεια τερματικών συσκευών στην αγορά, παρέχοντας την πιο προηγμένη προστασία σε μία λύση που δεν συγκρίνεται με οτιδήποτε άλλο υπάρχει εκεί έξω.

Η τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ) βαθιάς εκμάθησης υπερέχει στον εντοπισμό και στην εξουδετέρωση απειλών που δεν έχουμε ξαναδεί. Η προστασία που προσφέρει επίσης κατά του ransomware αποκλείει τις όποιες κακόβουλες διαδικασίες κρυπτογράφησης επιστρέφοντας τα επηρεαζόμενα αρχεία στις ασφαλείς, προηγούμενες μη κρυπτογραφημένες καταστάσεις τους. Οι προηγμένες άμυνες του ενάντια στις fileless, memory-based επιθέσεις διατηρούν την επιχείρηση και τον οργανισμό σας ασφαλή έναντι των τελευταίων και πιο σύγχρονων «obfuscated», script-based επιθέσεων.

Το Intercept X περιλαμβάνει επίσης δυνατότητες ανίχνευσης και ανταπόκρισης για τερματικές συσκευές (Endpoint Detection and Response, EDR), ώστε να μπορείτε να εκτελείτε λεπτομερές «threat hunting» και να διατηρείτε την υγεία της ασφάλειας πληροφορικής σας σε όλες τις τερματικές συσκευές και στους διακομιστές σας ενώ από τα χαρακτηριστικά του δεν απουσιάζει μια διαχειριζόμενη υπηρεσία (MTR) που σας δίνει πρόσβαση σε μια ομάδα ειδικών σε θέματα κυβερνοασφάλειας της Sophos που θα κυνηγήσει απειλές και θα λάβει τα κατάλληλα μέτρα για λογαριασμό σας.

Συνεχής καινοτομία

Η ομάδα εμπειρογνωμόνων στον τομέα της κυβερνοασφάλειας βελτιώνει συνεχώς τα ισχυρά χαρακτηριστικά του Intercept X.

Μόνο φέτος οι ειδικοί της Sophos έχουν ενσωματώσει:

  • Προστασία AMSI – βελτιωμένη προστασία από fileless επιθέσεις (χωρίς αρχεία), όπως obfuscated PowerShell scripts
  • Σύστημα πρόληψης εισβολών – προστατεύει τις συσκευές από επιθέσεις που βασίζονται στο δίκτυο (επί του παρόντος βρίσκεται σε πρώιμη πρόσβαση)
  • EFSGuard, CTFGuard και άλλα

Δοκιμάστε το Intercept X δωρεάν

Αν θέλετε να δοκιμάσετε τα ισχυρά χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες του Intercept X, μπορείτε να το κάνετε με τον πιο απλό τρόπο. Λαμβάνοντας και εγκαθιστώντας την δωρεάν δοκιμαστική έκδοση του (για μία περίοδο 30 ημερών) ή διαβάζοντας περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα της Sophos

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, οι πελάτες της Sophos μπορούν να προσθέσουν και την έκδοση Sophos Home χωρίς επιπλέον κόστος.

Για να δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα από SE Labs πατήστε: Enterprise | SMB | Consumer